Onderhoud

Onderhoud en herstellingen
centrale verwarming

Bij CV-San De Coninck in Mechelen en omstreken zorgen we voor professioneel onderhoud van uw CV-ketel en bieden we snelle en deskundige hulp bij verwarmingsstoringen. Onze erkende technici hebben alle benodigde certificeringen, inclusief G1-G2 registratienummers, om officiële onderhoudsattesten af te geven.

Het onderhoud van uw centrale stooktoestel is wettelijk verplicht, zowel voor particulieren als bedrijven. Gasgestookte toestellen vereisen een tweejaarlijks onderhoud, terwijl stookolie- of vaste brandstoftoestellen jaarlijks moeten worden onderhouden. Het onderhoud moet worden uitgevoerd door een erkende technicus, en de verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij de gebruiker, inclusief huurders in woningen met dergelijke installaties. Wij staan voor u klaar om aan deze verplichting te voldoen en uw verwarmingsinstallatie in optimale staat te houden.

Het onderhoud van uw installatie is belangrijk om het rendement en de goede werking te waarborgen.

Wij hanteren volgende tarieven:

Het onderhoud van een CV ketel op aardgas: € 125 excl BTW*

Het onderhoud van een CV ketel op stookolie: € 195 excl BTW*

*Een BTW-tarief van 21% voor woningen jonger dan 10 jaar en 6% voor woningen ouder dan 10 jaar.

Service en vakmanschap

Service en vakmanschap gaan bij De Coninck altijd samen. Als ervaren CV-installateur adviseren wij u graag over de diverse mogelijkheden en bijbehorende kosten. Daarnaast maken wij onze klanten graag blij met klantgerichte service, betrouwbare kwaliteit en een scherpe prijs. Neemt u dus gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en de kosten van het laten plaatsen van centrale verwarming.

Ook voor herstellingen bent u aan het juiste adres. Wij herstellen uw CV en sanitair op een zo kort mogelijke tijd. Onze prijzen zijn transparant zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.