Sanitair

Totaalrenovatie van een badkamer

CV-San De Coninck BV werkt voor haar renovatieprojecten samen met een vaste bouwaannemer TMC BOUW cvba. Deze heeft de nodige ervaring in gyproc- en tegelwerken. Indien u wenst kan deze ook meer uitgebreide aannemingswerken voor u uitvoeren.

In eerste instantie vragen we u om bij uw gekozen leverancier van sanitaire toestellen en meubels (Desco, STG of Van Marcke) uw keuze kenbaar te maken en ervoor te zorgen dat deze ons per e-mail bereikt: info@cvdeconinck.be.

Wil ons hierna contacteren om een bezoek door Sven De Coninck vast te leggen.

Hoe gaan we verder te werk?

Na dit bezoek stelt Sven een totaalofferte op, incl. het aanpassen van de leidingen en het plaatsen van de gekozen materialen en bezorgen we uw coördinaten aan Tim Mariën.

Tim zal u op zijn beurt contacteren voor een afspraak aangaande de tegel- en andere nodige bouwwerken. Na uw akkoord voor beide prijzen plaatsen Sven en Tim de sanitaire toestellen en tegels in bestelling.

Nadat de materialen bij ons geleverd zijn, wordt er in samenspraak met u een concrete installatieplanning gemaakt.

De firma’s van Sven De Coninck en Tim Mariën werken erg nauw met elkaar samen. De ervaring leert ons dat de werken van beide aannemers elkaar in een korte tijdspanne opvolgen en aanvullen om de klant een minimum aan overlast te bezorgen bij de renovatie.