Over ons

Meer dan 45 jaar ervaring

Eind jaren ’60 startte Henri De Coninck in Keerbergen een succesvol bedrijf in centrale verwarming. Ondanks het goed draaien van de zaak, stootte het op een bepaald moment op zijn grenzen. Sven De Coninck, die een groot deel van zijn jeugd in het bedrijf doorbracht, nam het initiatief voor een doorstart in Mechelen.

Met een vernieuwde aanpak integreerde Sven het verwarmings- en loodgieterswerk, waardoor het bedrijf kon floreren. CV-San De Coninck heeft zich nu gespecialiseerd in de aanleg, reparatie en het onderhoud van diverse verwarmingssystemen, zoals CV-ketels, vloerverwarming, traditionele systemen, zonneboilers en warmtepompen. Daarnaast biedt het bedrijf hoogwaardige sanitair- en badkameroplossingen, inclusief de renovatie van badkamers.

De nieuwste warmtetechnologieën

Voor Sven staat persoonlijk contact met klanten centraal, waarbij hij elk gezicht aan het bedrijf wil koppelen. Betrouwbaarheid is een kernwaarde, en de samenwerking met Buderus, een vooraanstaande speler in de verwarmingssector, is een belangrijke troef. Het team van elf medewerkers draagt bij aan het succes van CV De Coninck.

In 2020 zette CV-San De Coninck een nieuwe stap door te verhuizen naar een nieuwbouw aan de Antwerpsesteenweg in Sint-Katelijne-Waver. Deze locatie biedt niet alleen een goede zichtbaarheid maar ook ruimte voor een showroom waar de nieuwste warmtetechnologieën kunnen worden gepresenteerd.